facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 28. 2. 2011

České Asseco posiluje vedení

Česká pobočka skupiny Asseco Central Europe ohlašuje významné změny ve vedení společnosti. Novým Country Managerem české pobočky společnosti Asseco Central Europe se od 1. března stává Miroslav Řezníček. Miroslav Řezníček na pražské ČVUT vystudoval ekonomiku a řízení. Později získal titul MBA na University of Chicago ve Spojených státech. Během své profesní kariéry zastával vysoké manažerské pozice v telekomunikačních společnostech Český Telecom a Contactel. Zahraniční zkušenosti získal v Bulharsku, kde pracoval pro společnost ČEZ a dále v Bělorusku, kde působil v konzultingové skupině Logan Orviss. Do skupiny Asseco přišel ze společnosti Dell, kde v letech 2008 až 2011 působil jako generální ředitel obchodního zastoupení na Slovensku.



Další klíčovou změnou ve vrcholovém vedení je příchod dosavadního předsedy představentstva společnosti Right Power Group Davida Stoppaniho, který nastupuje na pozici obchodního ředitele. Současný ředitel David Řepa bude nově zodpovídat za obchodní aktivity v oblasti veřejné správy. David Stoppani vystudoval fakultu aplikované informatiky na Univezitě Tomáše Bati ve Zlíně. Již během studíí začal pracovat v PVT (pozdější Asseco) jako projektový manažer. Oboru informatiky se věnoval i později, když se stal vedoucím managerem pro IT ve společnost XT – Card. Tři roky působil jako předseda představenstva ve společnosti Right Power Group. Na pozici obchodního ředitele Asseco Central Europe pracuje od února 2011.
 Od začátku tohoto roku řídí nově zřízenou Business Unit Public pro Čechy, Slovensko a Maďarsko pan Radek Levíček, který je zároveň členem představenstva společnosti. Radek Levíček po studiu Vysoké školy zemědělské v Brně – obor management lesnictví, finance a ekonomika, pracoval ve firmách R.V.Poppe a Collection. Od roku 1994 působil ve společnosti EuroTel Praha, naposledy jako obchodní ředitel celé skupiny. V roce 2006 nastoupil do společnosti ADW Holding na pozici výkonného ředitele a člena představenstva. Od roku 2008 pracuje ve společnosti Asseco Central Europe. Aktuálně zastává pozici Public Business Unit Manager a zároveň je členem představenstva společnosti.

 


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.