facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 4. 7. 2006

Centralizované řešení ukládání dat

Maxtor_627.jpgSeagate Technology představuje novou řadu úložných řešení, která uživatelům umožňuje přístup k digitálním datům, jejich sdílení a ochranu z centrálního místa malé kancelářské nebo domácí sítě. Produktová řada Maxtor Shared Storage II každý den snadno a automaticky zálohuje obchodní soubory, účetní evidenci, fotografie, hudbu a další digitální soubory uložené na větším počtu zasíťovaných počítačů bez nutnosti vyměňovat kazety, CD nebo DVD. Umožňuje téměř bezpracnou manipulaci s daty a jejich ochranu až pro 20 uživatelů PC nebo počítačů Mac.

Řešení Maxtor Shared Storage II umožňují rychlou instalaci a nevyžaduje žádné specializované technické znalosti. EasyManage CD automaticky vytváří na obrazovce uživatelů ikonu, která jim zajišťuje přístup ke sdíleným veřejným adresářům, a sadu osobních síťových adresářů chráněných heslem. Gigabitové připojení Ethernet zajišťuje rychlý přenos a sdílení souborů v pevných i bezdrátových sítích. Funkce SimpleView, která v podstatě funguje jako vestavěný IT administrátor, poskytuje podrobný přehled o stavu zálohování a ukládání dat pro všechny uživatele v síti. Pro zvýšení stupně ochrany mohou uživatelé automaticky kopírovat obsah uložený na Maxtor Shared Storage II, a to tak, že naplánují další zálohování na připojenou externí paměťovou jednotku USB, která slouží pro přenos dat mimo pracoviště. Řešení Maxtor Shared Storage II jsou k dispozici v konfiguraci s jednou či dvěma diskovými jednotkami a mají kapacitu až 1 terabyte (1000 GB).

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).