facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 14. 1. 2015

Součástí CeBITu bude několikadenní konference o datových centrech

CeBIT, obchodní veletrh IT, a DatacenterDynamics, britský specialista na pořádání konferencí o datacentrech, se dohodly o úzké spolupráci k veletrhu CeBIT 2015, kde společně zorganizují odbornou konferenci o výpočetních střediscích. Přehlídka „The Business of Data Centres“ v hale č. 12 je spojením veletrhu a pětidenní odborné konference. Její náplň přesně odpovídá zájmům odborného publika. Odborníci vysvětlí úlohu moderních výpočetních středisek rovněž s ohledem na využívání technologií Cloud v dnešních podnicích. Jednak půjde o otázku, jak je třeba plánovat a zakládat výkonná výpočetní střediska. A jednak o to, jak vybrat nejlepší partnery pro příslušné nároky na infrastrukturu.



Program bude zaměřen na čtyři stěžejní oblasti:

  • Design a Strategie: Mezinárodní experti vysvětlí, jak v praxi vypadá organizační strategie a design výpočetních středisek.
  • IT a Networks: Strategické spojení mezi IT a Networks s ohledem na design a architekturu výpočetních středisek.
  • Critical Environment: Experti budou hovořit o tom, jak profesionálně řídit výpočetní střediska s důrazem na výkon, efektivitu a bezpečnost.
  • Sourcing & Delivery: Podpoří kompetentní zástupce světového plánování a nákupu výpočetních středisek.

Konferenci doplní výstava věnovaná modernímu výpočetnímu středisku. Vystavovatelé předvedou produkty a řešení Racks, chladicí systémy, nepřetržité zásobování energií nebo přístupová oprávnění do výpočetních středisek. Celková plocha prezentace bude více než 10 000 m2.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.