facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 1. 2015

CeBIT 2015: Za Business Security do haly číslo 6

Veletrh IT CeBIT značně rozšiřuje výstavní oblast zabezpečení IT. V rámci nového tematického klastru „Business Security“ se na příštím veletrhu CeBIT, který proběhne od 16. do 20. března, představí v hale č. 6 (dříve v hale č. 12) vývojáři, výrobci a distributoři řešení pro zabezpečení IT. Veletrh CeBIT tím poskytuje odborníkům IT i návštěvníkům, kteří rozhodují o pořizování IT pro nejrůznější úseky v podnicích, ty nejlepší podmínky pro to, aby se mohli kompetentně a vyčerpávajícím způsobem informovat o všem, co se týká zabezpečení IT. Nabídku „Business Security“ v hale č. 6 doplní segmenty Customer Relationship Management a Business Intelligence (CRM & BI), Enterprise 2.0 a mezinárodní burza kontaktů „International Business Area“.



V blízké hale č. 7 budou umístěny stěžejní části veletrhu jako Public Sector Parc s řešeními pro veřejnou správu a v hale č. 5 témata Enterprise Resource Planning a Commerce Solutions.

 

CeBIT 2015 zdůrazní megatéma zabezpečení IT, které se tak dostane na stejnou úroveň s globálními trendy trhu, jako jsou Mobile, Social Business, Big Data a Cloud. Těchto pět trendů trhu se odrazí nejen v různých zásadních výstavních oblastech veletrhu CeBIT, ale také v programu CeBIT Global Conferences.

 

Téma IT-Security bylo už na veletrhu CeBIT 2014 na prvním místě zájmu návštěvníků. Přes 73 000 odborných návštěvníků se informovalo o tom, jaká opatření použít k zabezpečení IT a jaké budou možnosti zabezpečení IT v budoucnu.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.