facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 4. 4. 2011

ČD - Telematika založila dceřinou společnost

ČDT – Informační Systémy

Mimořádná valná hromada společnosti ČD - Telematika schválila vyčlenění části podniku do nově založené dceřiné společnosti. Vzniklá akciová společnost se zaměří výhradně na poskytování služeb do skupiny Českých drah. Jejím úkolem bude posílení strategického partnerství a naplňování cílů skupiny Českých drah v oblasti ICT, zvyšování kvality a efektivity poskytovaných služeb. ČD - Telematika si v nově založené dceřiné společnosti podrží 100% majetkovou účast.



Do nově založené akciové společnosti ČDT - Informační Systémy vloží mateřská společnost ČD - Telematika část podniku, úsek Systémy a technologie, včetně 277 zaměstnanců. Na nově vzniklou společnost budou převedeny všechny stávající obchodní aktivity se zákazníky ze skupiny Českých drah. ČDT – Informační Systémy bude svým zákazníkům nabízet služby z oblasti vývoje a provozu aplikací, systémové integrace, SAP řešení, podpory a servisu ICT.

 

Mateřská společnost ČD - Telematika se bude soustředit na rozvoj podnikání u zákazníků mimo skupinu Českých drah zejména v oblasti telekomunikačních služeb, servisu infrastruktury a dodávky ICT řešení. V nabídce budou dopravní aplikace, outsourcing ICT, systémová integrace, portálová řešení i ERP systémy.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.