facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 26. 5. 2010

CCV poskytovatelem EDI pro Globus

ccv_glo_1021.jpgGlobus ČR si ve výběrovém řízení zvolil nového poskytovatele pro EDI komunikaci se svými dodavateli. Tímto partnerem se stala společnost CCV Informační systémy, která nahradila dosavadního hlavního poskytovatele EDI služeb pro Globus ČR, společnost Telefónica O2. Ke změně poskytovatele služeb EDI dojde jednorázově, a to 24. června 2010. Do této doby bude probíhat migrace dodavatelů Globusu ČR ze společnosti Telefónica O2 na CCV Informační systémy, aby se k výše uvedenému datu změna uskutečnila zcela hladce na straně dodavatelů, i samotné společnosti Globus ČR.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.