facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 19. 10. 2005

Canon uvádí nová černobílá zařízení

Canon_iR2020.jpgSpolečnost Canon Europe oznámila rozšíření svého sortimentu černobílých zařízení základní úrovně o tři nové produkty Canon iR2016J/iR2016 a iR2020. Tiskárny jsou určeny především pro tržní segment SOHO (malé a domácí kanceláře), ale mohou najít uplatnění i u malých a středních firem (tržní segment SME). Tato nová zařízení pro formát A3 využívají snadno použitelných technologií pro dosažení vysoce konkurenceschopného výstupu (až 1200 dpi) při rychlostech až 16 stran za minutu při kopírování a 20 stran za minutu při tisku. iR2016 a iR2020 lze rozšířit o možnosti faxování a oboustranného tisku. Mezi další příslušenství, která jsou všechna navržena s ohledem na maximální úsporu místa, patří volitelný výstupní zásobník, který umožňuje oddělovat tiskové výstupy od kopií či interní finišer pro třídění a šití.

iR2016J/iR2016 a iR2020 jsou kompatibilní s rozsáhlou řadou softwarových řešení Canon pro správu dokumentů, zúčtovatelnost dokumentů a distribuci dokumentů. Patří sem například software Canon iW Document Manager (iWDM), iW Publishing Manager (iWPM) nebo servisní řešení Canon e-Maintenance, které automaticky odešle zprávu elektronické pošty servisnímu středisku, kdykoliv dojde k závadě na zařízení. Tím je doba výpadku zkrácena na minimum a zajištěna optimální údržba. Produkty Canon iR2016J/iR2016 a iR2020 se na evropském trhu objeví v průběhu listopadu 2005.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.