facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 4. 2. 2015

Canon rozšiřuje své portfolio pro kancelářský tisk

Canon Europe rozšiřuje své portfolio tiskáren doplněním o čtyři kompaktní barevná multifunkční zařízení formátu A4: imageRUNNER C1225, imageRUNNER C1225iF, imageRUNNER C1325iF a imageRUNNER C1335iF. Nová zařízení nabízejí vedle funkcí rychlého barevného tisku, kopírování, skenování, faxování a odesílání i barevný displej s 8,9cm úhlopříčkou, ovládání dotykem či gesty a také podporu Adobe PostScript 3. Canon také poprvé použil technologii samostatného toneru a tiskového válce v barevné tiskárně formátu A4 řady imageRUNNER.



Zařízení řady imageRUNNER C1300 je navrženo pro náročný provoz s objemem tisku mezi 1 000 až 6 000 stránkami měsíčně. Multifunkční zařízení řady imageRUNNER C1225 je navrženo pro nižší měsíční objemy tisku, přibližně na úrovni 1 000 a méně stránek. Zařízení tisknou rychlostí až 25 stránek za minutu, zatímco imageRUNNER C1335iF zvládne vytisknut až 35 stránek za minutu.

 

Nové tiskárny jsou zároveň první modely řady imageRUNNER podporující standard Mopria pro tisk z mobilních zařízení. Uživatelé mohou využívat technologii AirPrint, tisknout a skenovat s využitím USB flash disků či pro tisk a skenování využít mobilní aplikace Canon.

 

 

Nová zařízení zahrnují standardně i funkce pro bezpečný tisk, iPSec, Department ID a autorizované odesílání. Pro vyšší zabezpečení naskenovaných dat byla rovněž přidána možnost šifrování obsahu vytvářených PDF dokumentů.

 

Úplně poprvé nabízejí zařízení řady imageRUNNER rozšířené možnosti správy, převzaté z platformy Canon imageRUNNER ADVANCE. Tiskárny řady imageRUNNER C1300 umožňují vzdálenou konfiguraci a aktualizace firmwaru i vzdálenou kontrolu množství toneru a jeho objednávku, stejně jako vzdálenou diagnostiku a sběr dat z provozu zařízení.

 

Zařízení imageRUNNER C1225iF, C1325iF a C1335iF budou dostupná v březnu 2015.


 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).