facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 1. 3. 2012

Canon Pixma MX715 a Pixma MX895

Výkonné inkoustové multifunkce A4 pro malé kanceláře

Pixma MX715 a Pixma MX895 jsou novými přírůstky mezi barevnými multifunkčními tiskárnami Canon pro malé a domácí kanceláře. Přinášejí vylepšené funkce a konektivitu, které usnadňují tisk z chytrých telefonů a tabletů. Zařízení se vyznačují vysokou rychlostí barevného tisku dokumentů i fotografií a stylovým designem. Podle standardů ISO tisknou černobílé dokumenty rychlostí 12,5 stran za minutu a barevné rychlostí 9,3 str./min. Kopii formátu A4 vytvoří za 14 sekund. Technologie tiskové hlavy FINE zaručuje vysoce kvalitní fotografické výstupy. Velikost inkoustové kapičky je 1pl, rozlišení tisku představuje 9600 dpi.


Pro rychlé a snadné skenování, kopírování a faxování vícestránkových dokumentů jsou oba modely vybaveny plochým skenerem s vysokým rozlišením 2400 dpi a 35stránkovým oboustranným automatickým podavačem dokumentů. Zařízení rovněž nabízí všestrannou manipulaci s médii s dvoucestným podavačem papíru a samootvíracím zásobníkem papíru.

Vestavěná technologie WiFi umožňuje skenování a kopírování prakticky z jakéhokoli místa v kanceláři. Bezplatná aplikace Canon Easy Photo-Print umožňuje bezdrátově tisknout z přístrojů se systémem iOS nebo Android, lze do nich také přímo skenovat. Uživatelé mají pomocí Pixma Cloud Link přímý přístup i do cloudového prostředí. Funkce rychlého spuštění (Quick Start) zajistí, že tiskárna bude připravena k provozu během několika vteřin. Obě zařízení jsou vybavena velkým TFT displejem pro snazší náhled a výběr dokumentů přímo z paměťových karet. MX895 má 7,5cm displej a MX715 displej s úhlopříčkou 6,2 cm. Panel Dual Function mění vzhled v závislosti na prováděné funkci a jednoduše zobrazuje pouze tlačítka, která lze v daný okamžik použít.

Easy-WebPrint EX umožňuje chytrý a snadný tisk webových stránek bez zbytečného plýtvání inkoustem a papírem. Dokáže spojit více webových stránek a vytisknout je na jednu stranu pomocí funkce Auto Clip nebo jedním kliknutím přizpůsobit obsah na jednu stranu. K dispozici jsou i další aplikace a podpora pro úpravu a tisk fotografií či jiných obrazových materiálů.

Obě tiskárny budou v prodeji od dubna 2012.


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.