facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 11. 10. 2018

Canon doplňuje rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE

Společnost Canon uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nová zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. Druhá edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny moderními technologiemi, mezi které patří například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.



Nové základní modely jsou až o 30 % rychlejší než jejich předchůdci. Dosahují rychlosti až 71 str./min. Jsou vhodné pro malé a střední podniky i do kanceláří a úřadů. Novinky ve výbavě se zaměřují na to, jak uživatelům co nejvíce ušetřit čas. Tomu také odpovídají použité technologie, mezi něž patří například nová tonerová kazeta typu „vše v jednom“. Nové modely jsou postaveny na intuitivním uživatelském rozhraní ve spojení s barevným dotykovým displejem. Individualizované nastavení displeje a funkcí i možnost personalizovaného nastavení pomohu optimalizovat pracovní procesy.

Vestavěná cloudová platforma snižuje nároky na IT díky neustále se zdokonalující jednotné firmwarové platformě (Unified Firmware Platform – UFP), která zajišťuje automatickou instalaci nejnovějších funkcí a aktualizací. Dalším přínosem pro zákazníky je, že mohou pomocí nástroje uniFLOW Online Express řídit celkové náklady na tisk díky integrovanému sledování, které umožňuje zobrazení i analýzu celé infrastruktury tisku.

Představované modely řady imageRUNNER ADVANCE disponují také množstvím nových nebo zdokonalených bezpečnostních funkcí. Šifrování pevného disku je standardem a identifikace uživatele při přihlášení na zařízení chrání důvěrné informace a společně posilují bezpečnost, a to i při tisku z mobilních zařízení. U jednotlivých uživatelů je navíc možné zablokovat přístup k jednotlivým funkcím stroje.

Nová multifunkční zařízení, která disponují vestavěným DADF skenerem, volitelnou čtečkou karet a finišerem vyvinutým přímo pro tato zařízení, zabírají díky kompaktnímu designu minimální prostor. Integrované cloudové softwarové řešení umožňuje bezproblémové začlenění stroje do stávajících systémů i vzdálený přístup k tisku.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.