facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 17. 8. 2005

„Bronzový servis od začátku“ od Symbol Technologies

Společnost Symbol Technologies přichází v rámci nabízených servisních služeb svým výrobkům s novou speciální akční nabídkou pro „BRONZOVÝ SERVIS OD ZAČÁTKU“ na produkty MC90XX. Je jím předplacený 3letý servisní kontrakt, zakoupený při nákupu hardwaru nebo do 30 dnů po jeho nákupu. Cílem nabídky je zajistit zákazníkům plnohodnotnou práci bez nutnosti pořizování si náhradních nebo záložních produktů.

Na rozdíl od standardní roční záruky zahrnuje garantovanou 3denní dobu opravy, veškeré kosmetické opravy plastů, klávesnic a displeje, garantovanou dobu odezvy na technické dotazy, detailní reporting oprav a veškeré nutné HW a SW aktualizace. Zvýšené krytí jako nadstavba bronzového servisního kontraktu zahrnuje veškeré mechanické a fyzické poškození způsobené špatnou obsluhou. Speciální akční ceny platí do 31. prosince 2005.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.