facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT školení - 3. 9. 2013

Brněnská pobočka Akademie CZ.NIC

nabízí speciální kurzy současných internetových technologií

Se začátkem školního roku startuje naplno také brněnská pobočka Akademie CZ.NIC, vzdělávacího centra správce české národní domény .CZ. V brněnském centru je do konce tohoto roku vypsáno celkem 15 kurzů věnovaných systému DNS, bezpečnostní technologii DNSSEC, směrovacímu protokolu BGP, internetovému protokolu IPv6 a protokolu SIP, který slouží internetové telefonii. Bližší informace o těchto tématech včetně termínů konání, anotací a cílů kurzů najdou zájemci na stránkách akademie. Zde je možné se na kurzy rovnou také přihlásit. Lektory Akademie CZ.NIC jsou zaměstnanci sdružení, vysokoškolští pedagogové a odborníci z praxe.



Na internetových stránkách vzdělávacího centra www.nic.cz/akademie jsou od konce srpna k dispozici termíny až do konce roku. Zájemci tedy mají možnost vybrat si z několika variant jednotlivých kurzů a na ně se hned přihlásit. První kurz se v Brně koná 12. září a je věnován IP telefonii. O pět dní později bude potom následovat školení o bezpečnostní technologii DNSSEC.

 

Vzdělávací centrum správce české národní domény poskytuje i speciální kurzy pro specifické skupiny internetových uživatelů. Této nabídky v minulosti využili například zaměstnanci Akademie věd České republiky nebo Policie České republiky.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.