facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 11. 2. 2005

Bluetone WiFi v Úněticích

Novou datovou službu Bluetone WiFi zprovoznily České radiokomunikace v těchto dnech v obci Únětice v okrese Praha-Západ. Služba je obci poskytována na základě vítězství ČRa ve výběrovém řízení, které Únětice vyhlásily minulý rok a obyvatelé mají možnost připojení k internetu za 400 Kč měsíčně bez DPH v pásmu 2,4 Ghz.

Bluetone WiFi přinese zákazníkům trvalý přístup k internetu bez zpoplatnění objemu přenesených dat, i když vzhledem k charakteru služby není garantována stabilní přenosová rychlost. Pokud bude pilotní projekt úspěšný, ČRa mohou nastartovat zasíťování i dalších lokalit v ČR. V současné době ČRa připravují automatické aplikační rozhraní, pomocí kterého si bude schopen zákazník sám službu zřídit a samostatně obsluhovat.

 
  

- PR -

Dotykové displeje Sharp pro interaktivní spolupráci

2. část: Modelová řada LB


V minulém vydání jsme pro vás zmapovali aktuální nabídku kolaborativních displejů značky Sharp, vysvětlili jsme hlavní rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami a blíže jsme popsali nejvyšší řadu LA. Dnes vám představíme střední řadu označenou zkratkou LB (B jako Business).