facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 7. 11. 2011

BI Forum 2011

Třetí ročník odborné konference se uskuteční 15. listopadu

Společnost OKsystem a její partneři si vás dovolují pozvat na třetí ročník odborné konference BI Forum 2011. Letošní ročník bude zaměřen především na témata: „Business Intelligence jako součást podnikových informačních systémů a Mobilní BI“. BI Forum 2011 se uskuteční dne 15. listopadu 2011 v konferenčním sále společnosti OKsystem, Na Pankráci 125, Praha 4.


Účastníci konference:

  • získají výborný přehled o problematice, použitých technologiích a terminologii,
  • uslyší vize předních odborníků o budoucnosti geografického BI,
  • setkají se s odborníky z předních dodavatelských firem i s nezávislými experty,
  • mohou se seznámit s kolegy z jiných uživatelských firem a vyměňovat si s nimi zkušenosti nejen na konferenci, ale i v budoucnu.

Moderátorem konference bude i v tomto roce Petr Koubský. Vstup na konferenci je pro registrované účastníky bezplatný. Registrovat se lze na stránkách www.biforum.cz, kde naleznete i kompletní program a informace o řečnících.

Mediálním partnerem konference je časopis IT Systems.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.