facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 27. 7. 2005

Bezplatný víkendový servis pro cykloturisty nabízí T-Mobile

t-mobile277.jpgTuto zprávu můžete vzít jako tip na prázdninové víkendy. Bezplatný cykloservis, občerstvení a tisk fotografií z mobilu je každý prázdninový víkend, konkrétně od 23. července do 28. srpna, v provozu na cyklotrase Valtice – Lednice, na jedné ze šesti nejoblíbenějších cyklotras v České republice. Stačí zastavit v T-Mobile Depu a T-Mobile Spoty, které najdete přímo na trase. T-Mobile Depo bude v provozu v Lednici na centrálním parkovišti, a to v sobotu od 12 do 20 hodin a v neděli od 11 do 17 hodin. T-Mobile Spoty jsou otevřeny ve Valticích na náměstí naproti informačnímu centru a v Hlohovci u Hraničního zámečku, vždy v sobotu od 9 do 18 hodin a v neděli od 9 do 15 hodin.

Ti, kteří rádi soutěží, se mohou v T-Mobile Depu zúčastnit vědomostní soutěže o cyklistice a regionu, jímž cyklotrasa Valtice – Lednice vede. Hlavní cenou je cyklistická helma a dres T-Mobile Teamu.
T-Mobile Depa a T-Mobile spoty jsou v provozu na celkem šesti nejoblíbenějších cyklotrasách v ČR: Labská stezka (úsek Nymburk – Poděbrady), Labská magistrála (úsek Litoměřice-Ústí/Labem), Jizersko-krkonošská magistrála (úsek Harrachov – Jizerka), Ohře (úsek Karlovy Vary - Královské Poříčí), Šumavská magistrála (úsek Nová Pec - Stožec) a Valtice - Lednice.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.