facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 6. 12. 2013

Bezdrátový router ASUS RT-AC68U

ASUS představil dvoupásmový gigabitový Wi-Fi router 5. generace (5G) s označením RT-AC68U. ASUS RT-AC68U je dvoupásmový 802.11ac router s certifikací Wi-Fi CERTIFIED umožňující provoz ve dvou pásmech současně. Rychlost bezdrátového přenosu dat v 5GHz pásmu je srovnatelná s rychlostmi kabelového gigabitového připojení. Technologie Broadcom TurboQAM zvyšuje rovněž rychlost 802.11n sítí v pásmu 2,4 GHz - propustnost dat bezdrátového připojení se u kompatibilních zařízení zvýší ze 450 Mb/s na 600 Mb/s. Architektura 3x3 MIMO (multiple-input, multiple-output) se třemi externími anténami zaručuje stabilní Wi-Fi připojení s vyššími přenosovými rychlostmi na větší vzdálenost. Pokrytí bezdrátovým signálem dále zlepšuje technologie ASUS AiRadar Tx.



K routeru RT-AC68U lze prostřednictvím vysokorychlostních konektorů USB 3.0 a USB 2.0 v místní síti připojit 3G/4G USB modemy, tiskárny a vysokorychlostní úložná zařízení. Technologie ASUS AiCloud přemění připojené úložné zařízení USB v osobní cloudový server umožňující vzdálený přístup k souborům a přehrávání multimédií prostřednictvím notebooku, smartphonu nebo tabletu. AiCloud obsahuje také funkci pro synchronizaci routerů, kdy je obsah jednoho úložného zařízení připojeného přes USB automaticky synchronizován s dalšími kompatibilními routery ASUS.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.