facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Bezdrátový přístupový bod DWL-2600AP

s dvěmi všesměrovými anténami

Společnost D-Link uvádí na trh bezdrátový přístupový bod DWL-2600AP s technologií RFID pro sledování objektů a zařízení v síti. Produkt umí vytvářet virtuální přístupové body a zvládne softwarově řídit datové toky. Nový přístupový bod funguje jako samostatná jednotka a je možné ho propojit s ostatními produkty společnosti, jakými jsou například bezdrátové kontrolery DWC-1000 a DWS-3160, či přepínači DWS-4026. DWL-2600AP disponuje dvěma interními PIFA anténami pracujícími na frekvenci 2,4 GHz. Protokol 802.11n umožňuje dosáhnout přenosových rychlostí až 300 Mb/s a kromě toho jsou k dispozici standardy 802.11g a 802.11b.



Kromě napájení přes Ethernet je možné díky jednomu přístroji vytvořit až 16 virtuálních přístupových bodů pro různé druhy přístupů k síti, a větší množství připojených uživatelů a větší datové toky mohou být efektivně řízeny pomocí flexibilního QoS a funkce load balancing. Přístupové body lze jednoduše zapojit do již fungující sítě a pro správu veškerých zařízení je pak k dispozici centrální ovládací nástroj.

 

DWL-2600AP automaticky zvládá detektovat ostatní bezdrátové sítě a přístupové body v okolí a podle toho zvolí kanály a rozmístění sítě nové. Díky tomu je tak možné Wi-Fi síť postavit maximálně efektivně a zajistit nejrychlejší možný chod. Nový access point rovněž podporuje Aeroscout – RFID systém, který umožňuje sledovat objekty, zařízení a uživatele v rámci sítě. Toho mohou společnosti využít například pro zajištění bezpečnosti.


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.