facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 10. 3. 2008

Bezdrátové stereo pro internetové volání

Logitech na veletrhu CeBIT představil svou první bezdrátovou stereo náhlavní sadu určenou pro internetové volání přes počítač. Logitech ClearChat PC Wireless headset slučuje kvalitní stereo zvuk a bezdrátovou technologii v pásmu 2,4 GHz, která dává uživatelům volnost pohybu při telefonování přes Internet pomocí služeb VoIP. Sada funguje v dosahu do 10 metrů od počítače. Díky USB vysílači, který je součástí dodávky, ji lze připojit k PC nebo počítači Mac ihned po vybalení, není zapotřebí žádný software ani párování. Bezdrátová technologie v pásmu 2,4 GHz, kterou ClearChat PC Wireless používá, se vyznačuje jednak čistým stereo zvukem, a jednak vyspělými algoritmy, které minimalizují interference, a to i v místech, kde jsou přenosové možnosti bezdrátové komunikace značně vytížené, jako například na letištích, v kancelářských budovách nebo hotelích.

Tato náhlavní sada nabízí bohatý, kvalitní stereo zvuk díky speciálně konstruovaným reproduktorům tvarovaným pomocí laseru. Potřebnou čistotu přenášeného hlasu pomáhá zajišťovat mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku na pružném raménku, které je možné přizpůsobit pro potřebnou vzdálenost od úst. Na pravém sluchátku jsou umístěny ovládací prvky pro nastavení hlasitosti a ztlumení zvuku a mikrofon se automaticky vypne při otočení do svislé polohy. Mikrofon světelně indikuje vypnutí přenášeného zvuku.
ClearChat PC Wireless má jemně polstrovaný týlní pásek a plyšové náušníky pro pohodlné používání. Funguje ve spojení s oblíbenými aplikacemi pro volání přes internet, mezi které patří Skype, Windows Live, Yahoo!, Google Talk a AIM.
Kromě internetového volání je náhlavní sada využitelná pro poslech hudby, sledování filmů a další aplikace.
V Evropě bude produkt dostupný během května za doporučenou maloobchodní cenu 2490 Kč/3390 Sk (včetně DPH).

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.