facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Belkin uvádí gigabitové přepínače

Nová řada je určena pro domácnosti a malé sítě

Společnost Belkin uvádí nové portfolio výkonných a energeticky účinných gigabitových přepínačů s pěti a osmi porty. Nové přepínače Belkin umožňují připojit k síti další zařízení, například X-Box, Play Station a přehrávač Blu-Ray bez nutnosti přidávání kabelů. Integrovaný software zaručuje trvale vysokou datovou propustnost. Nové přepínače se proto ideálně hodí pro multimediální aplikace, internetové hry, vysílání videa a přenos velkých souborů.



Nové přepínače Belkin nabízejí vysokou energetickou účinnost. Každý port je napájený pouze tehdy, když detekuje připojené zařízení. Přepínače mohou upravit množství dodávané energie podle délky připojeného kabelu. Porty poznají, když dojde k vypnutí připojeného zařízení, a přepnou se do pohotovostního režimu. Nové přepínače jsou energeticky účinné a nepotřebují ventilátor, takže jsou téměř bezhlučné.

 

Všechny porty automaticky stanovují rychlost a nabízejí plný duplex, což znamená, že v plném zatížení obslouží až 2 000 Mb/s (1000 Mb/s na vstupu a výstupu současně) na jeden port. Řízení datového toku podle standardu IEEE802.3x zaručuje konstantní datový tok.

 

Nové přepínače Belkin se kromě domácností ideálně hodí do menších sítí, které kladou vysoké nároky na spolehlivost a výkon.

 

Uživatelům, kteří nevyžadují vysoký výkon gigabitové sítě, společnost Belkin nabízí cenově výhodnou verzi nových přepínačů s rychlostí 10/100. Celou řadu doplňuje nový směrovač F5D5231-4, který za přijatelnou cenu poskytuje rychlý a spolehlivý přístup k síti a internetu. Všechny výrobky mají celoživotní záruku společnosti Belkin.


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.