facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 5. 2007

Barevný Xerox Phaser 6115 MFP pro malé firmy

Xerox_Phaser_6115mfp_720.jpgNově uvedené multifunkční zařízení Xerox Phaser 6115 MFP v sobě spojuje funkce barevné laserové tiskárny, kopírky, rychlého skeneru a efektivního přenosu dokumentů faxem nebo e-mailem. Je nabízeno v jediné konfiguraci, jako plně vybavený model za příznivou cenu.
Xerox Phaser 6115 MFP tiskne rychlostí až 20 černobílých a 5 barevných stran A4 za minutu. Jeho výbava zahrnuje síťovou kartu, jednotku pro oboustranný tisk a kopírování, automatický podavač dokumentů pro skenování a kopírování, a přídavný zásobník papíru na 500 listů.


Svým výkonem a vybavením odpovídá běžným potřebám malých a středně velkých firem. Užitnou hodnotu zařízení zvyšují moderní funkce, například ID Card Copy pro usnadněné kopírování dokladů, skenování do e-mailu nebo standardní vybavení druhým podavačem papíru s kapacitou 500 listů. Práci s dokumenty usnadňuje také standardně dodávaný software Nuance PaperPort SE 10.0 a ABBYY Fine Reader Professional Edition 10.0. Ovladače a menu zařízení jsou v českém jazyce.
Doporučená prodejní cena je 24 570 Kč.

 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.