facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 3. 5. 2005

Barevný dokumentový skener Ricoh Aficio IS200e

IS200e_web.jpgSpolečnost IMPROMAT uvádí na trh barevný dokumentový skener Ricoh s modelovým označením Aficio IS200e. Skener formátu A4 imponuje rychlostí 33 stran za minutu v čb režimu a 17 stran v režimu barevném. K jeho přednostem patří síťová kompatibilita, rozsáhlé možnosti připojení a integrovaný oboustranný podavač dokumentů s kapacitou 50 listů díky kterému může skener zpracovávat jak samotné listy, tak i svázané dokumenty. Skener pracuje s optickým rozlišením 600dpi, při skenování lze volit mezi černobílým, polotónovým a plnobarevným režimem.

Skener disponuje i pokročilými funkcemi pro distribuci dokumentů, ať už do složek Windows pro sítě LAN, či e-mailových adres a složek FTP pro WAN a Internet. Pro tyto účely je skener vybaven vnitřním seznamem adres s kapacitou až 2000 položek, navíc s možností vyhledávání v externích adresářích LDAP. K připojení je možno využít jak rychlé rozhraní USB2.0, tak i propojení Ethernet. Výstup ze skeneru je pak možno obdržet ve formě souborů či e-mailových příloh, a to ve formátech TIFF, PDF nebo JPG. Speciální funkcí je možnost připojení QWERTY klávesnice pro zadávání doručovacích adres.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.