facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 16. 12. 2020 - Zdeněk Gric

Axis uvádí 360° kameru s funkcí autopilota

Axis Communications uvádí na trh síťovou kameru AXIS Q6010-E, která nabízí vysoké rozlišení a je speciálně navržena k provozu společně s libovolnou síťovou kamerou řady AXIS Q60-E PTZ. Díky šířce záběru 360° kamera zprostředkovává celkový přehled o situaci jak na velkých prostranstvích, tak také v úzkých uličkách. Zachycení detailů zajistí připojená PTZ kamera s vysokým optickým zoomem.



Kamera AXIS Q6010-E je vybavena čtveřicí 5MPx senzorů s proměnným ostřením, z nichž každý má maximální rozlišení 2591x1944 pixelů. Díky tomu se eliminují tzv. slepá místa, a proto je ideální ke zprostředkování celkového přehledu o situaci jak na velkých prostranstvích, tak také v úzkých uličkách.

V kombinaci s kopulovitou PTZ kamerou nabízí AXIS Q6010-E v jedné jednotce zobrazení detailů až s 40násobným optickým zoomem a funkcí autopilota. Je-li v jednom ze čtyř 5 MP senzorů detekován pohyb, PTZ kamera začne v zabíraném poli objekt automaticky sledovat.

Kamera využívá technologie Axis Zipstream s podporou standardů H.264 a H.265, což výrazně zmenšuje požadavky na šířku pásma a úložný prostor. AXIS Q6010-E sdílí stejný stojan, napájecí příslušenství a síťový kabel jako síťová PTZ kamera AXIS Q60-E, takže k instalaci není potřeba žádné vybavení navíc.

Mezi nejdůležitější charakteristiky kamery AXIS Q6010-E patří:

  • Rozsah 360° a ovládání PTZ kamery na jedno kliknutí 
  • Čtveřice 5Mpx senzorů s celkovým rozlišením 20 Mpx 
  • Snadno vyměnitelné jednotlivé senzory 
  • Vyžaduje připojení PTZ síťové kamery z řady AXIS Q60-E
  • Funkce autopilota

Kamera již je k dispozici prostřednictvím distribučních kanálů společnosti Axis za doporučenou koncovou cenu 42 000 Kč


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.