facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 9. 2014

AutoCont se stal specializovaným partnerem pro flash technologie EMC

Společnost EMC oznámila, že certifikovala firmu AutoCont jako autorizovaného partnera se specializací na flash technologie. Služby společnosti se rozšiřují o expertízu v oblasti zrychlování enterprise aplikací jako jsou OLTP databáze a budování výkonné virtuální infrastruktury pomocí specializovaných EMC flash technologií.



„AutoCont sází na flash technologie, věříme, že v krátké době nahradí klasická řešení s točícími se disky. Bylo by nepochybně chybou v tomto smyslu pominout tak významného hráče na trhu a technologie, kterými aktuálně disponuje EMC. Společná investice v tomto směru, specializace na tuto část portfolia, nám umožní ještě lépe pokrýt potřeby našich zákazníků,“ uvedl Milan Heidrich, Competence Leader DC & Storage společnosti AutoCont.

 

Jako partner specializovaný na flashové paměti EMC se společnost AutoCont zaměřuje na produkty pro oblast softwarově definovaných úložišť ScaleIO, vysokovýkonných deduplikačních úložišť řady XtremIO a akceleraci IOPS orientovaných aplikací pomocí serverových karet s inteligentní cache XtremSF a XtremCache.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.