facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 18. 2. 2011

AT Computers uvádí router Linksys E4200

Společnost AT Computers uvedla na český a slovenský trh novou vlajkovou loď mezi routery pro domácí sítě – Linksys E4200 Maximum Performance Dual-Band Wireless-N Router. Tento router je navržený tak, aby poskytoval maximální výkon při práci se všemi domácími zařízeními, jakými jsou internetové televize, oblíbené tablet PC, herní konzoly, chytré telefony, zařízení pro VoIP atd. Linksys E4200 nejen zvyšuje výkon sítě a její dosah, ale poskytuje také rychlost až do 450 Mb/s (5 GHz) pro bezproblémové sledování streamovaného videa, hudby a pro hraní.



Nový router je nabitý nejnovějšími technologiemi, jako je simultánní N Dual-Band. Pro dosažení maximálních rychlostí a pro eliminaci mrtvých bodů je router vybavený čtyřmi gigabit porty a až šesti anténami. Linksys E4200 se navíc vyznačuje novým designem, který kombinuje ladné křivky s pokročilou funkcionalitou.

 

Další novinkou je jeho USB výbava, díky které k němu jednoduše připojíte externí disk a přeměníte ho tak v domácí multimediální server. Můžete tak přehrávat hudbu či filmy kdekoli v domácnosti.

 

Technické parametry:

  • Maximální výkon až do 300 Mb/s (2,4 GHz) a až do 450 Mb/s (5,0 GHz)
  • Simultánní N Dual-Band (2,4 a 5,0 GHz) se čtyřmi 10/100/100 gigabit porty
  • 3x3 interní MIMO konfigurace na 5,0GHz pásmu pro ideální výkon streamovaného HD videa, her a hlasu
  • Interní a externí zesilovače pro maximální rychlost a dosah pokrytí
  • Šest antén pro maximální dosah signálu

 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.