facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 19. 5. 2005

AT Computers autorizovaným distributorem Nikonu

V rámci tradičního setkání pro příznivce digitální techniky DIGIMAX, které proběhlo minulý týden, uzavřela společnost AT Computers důležitý distribuční kontrakt. Dnem 15.5. se stává autorizovaným distributorem digitálních fotoaparátů, analogových fotoaparátů, filmových skenerů a dalekohledů, včetně veškerého příslušenství, společnosti NIKON. Díky novému kontraktu tak nabídne svým distributorům kompletní portfolio digitální techniky značky Nikon. Půjde především o digitální fotoaparáty špičkové kvality což v roce 2005 společnost potvrdila opětovným ziskem významných ocenění organizace Technical Image Press Association (TIPA) – hned tři produkty Nikon obsadily nejvyšší příčku ve své kategorii.

 
  

- PR -

Konec papírování!

Digitalizujte personální agendu a usnadněte si práci


Zjednodušit práci, snížit admini­s­t­ra­tiv­ní zátěž i chybovost a vnést do personální agendy větší transparentnost. To vše umož­ňu­jí moderní personální softwary. Cloudový HR systém GIRITON nabízí navíc také intuitivní ovládání, praktické moduly a mož­nost přizpůsobit si systém na míru. Zjistěte, jak může vypa­dat digitalizace HR a proč se do ní budete chtít hned pustit.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.