facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 3. 3. 2016

ASUS ZenFone Max s vysokou kapacitou baterie

ASUS uvedl na český trh smartphone ZenFone Max (ZC550KL), jehož zvláštností je baterie s velkou kapacitou 5 000 mAh. Nejnovější člen řady ZenFone je vybaven 5,5" IPS displejem s HD rozlišením opatřeným krycím sklem Corning Gorilla Glass 4 zajišťujícím lepší ochranu před poškrábáním i poškozením v důsledku pádu. Tempo telefonu udává 64bitový čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 a nechybí ani podpora českých mobilních sítí LTE pro rychlé stahování dat (až 150 Mb/s).



Elegantní tělo smartphonu ZenFone Max v sobě ukrývá baterii s nadprůměrnou kapacitou – speciálně vyrobený lithium-polymerový článek o velikosti 5 000 mAh. Zásluhou výkonné baterie a energeticky nenáročného procesoru můžete se ZenFone Max telefonovat až 37,6 hodin a až 32,5 hodin brouzdat po webu.

ZenFone Max zaujme i další praktickou předností v podobě funkce power banky, se kterou můžete napájet ostatní mobilní zařízení. Použití této funkce je rychlé a snadné - stačí jen připojit druhé zařízení k portu micro USB na smartphonu ZenFone Max pomocí kabelu USB OTG (on-the-go).

Telefon je vybaven 13Mpx fotoaparátem PixelMaster se světelností f/2.0. K dispozici je také několik speciálních režimů - zásluhou režimu Nízké osvětlení využívajícího technologii slučování pixelů zvládne telefon pořizovat jasnější fotografie i v noci nebo za špatného osvětlení, a to bez použití blesku. Režim HDR projasňuje denní stíny a režim Super rozlišení umožní fotit detailní obrázky s rozlišením až 52 Mpx.

Hlavní fotoaparát modelu ZenFone Max využívá technologii automatického ostření pomocí laseru. Laserový paprsek měří vzdálenosti během pouhých 0,03 sekundy a umožňuje tak provést téměř okamžité zaostření, a to i za nepříznivých světelných podmínek. Automatické ostření pomocí laseru urychluje i fotografování zblízka, protože vyrovnává dodatečnou vzdálenost, kterou vytváří čočka objektivu zatahující se při kompozici snímku.

Model ZenFone Max, který podporuje dvě SIM karty, se v Česku prodává v bílé a černé barvě za 5 990 Kč s DPH.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.