facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 5. 2022 - Zdeněk Gric

ASUS představil herní bezdrátová sluchátka ROG Cetra True Wireless

ASUS začal v Česku a na Slovensku prodávat bezdrátová sluchátka ROG Cetra True Wireless, vůbec první od této herní značky. Pro nerušený zvuk a hudbu ve hrách jsou sluchátka vybavena technologií Hybrid Active Noise Cancelation (ANC). V kombinaci s minimální latencí to hráčům přináší kvalitní zvuk, který je zcela synchronizovaný s obrazem hry. Sluchátka se v Česku a na Slovensku prodávají za 2199 Kč, resp. 90 euro s DPH.



Bezdrátová sluchátka ROG Cetra True Wireless poskytují bezdrátový zvuk s nízkou latencí, což přispívá k lepší synchronizaci mezi akcí na obrazovce a zvukem ve hře než u většiny bezdrátových Bluetooth sluchátek. Zvuk bez zpoždění se téměř vyrovná výkonu kabelových sluchátek.

Sluchátka ROG True Cetra Wireless disponují technologií aktivního potlačení zvuku (ANC) sloužící k detekci a filtrování veškerého hluku, čemuž napomáhají malé mikrofony uvnitř sluchátek, které neutralizují nežádoucí šumy.

ROG True Cetra Wireless poskytují uživatelům pěkný zvukový zážitek i v hlučném prostřed, bez ohledu na to, zda poslouchají hudbu nebo hrají hry.

ROG Cetra True Wireless obsahují speciální 10mm měniče ASUS Essence a vzduchotěsnými komorami, které poskytují bohatý a čistý zvuk ve středním a vysokém frekvenčním pásmu a také výkonné basy, které zajistí silný zvukový zážitek.

Uživatelé sluchátek ROG Cetra True Wireless si mohou na jedno nabití užívat až 5,5 hodiny provozu. Nabíjecí pouzdro zajistí dalších 21,5 hodiny poslechu, což představuje celkovou výdrž až 27 hodin. V nouzi dokáže technologie rychlého nabíjení za pouhých 10 minut zajistit energii na 1,5 hodiny poslechu. Nabíjecí pouzdro lze nabíjet přes USB-C nebo pomocí kompatibilních bezdrátových nabíječek. Sluchátka ROG Cetra True Wireless mají stupeň krytí IPX4, a jsou proto odolná proti stříkající vodě, takže jim nevadí ani déšť.

Stránka produktu ROG Cetra True Wireless: https://rog.asus.com/headsets-audio/in-ear-headphone/rog-cetra-true-wireless-model/