facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 2. 2005

Asus P5CR-VM přináší kompaktní a výkonné serverové řešení

Společnost ASUSTeK Computer uvedla na trh novou základní desku P5CR-VM, která je první serverovou základní deskou typu Micro ATX s podporou čipové sady Intel E7221. I přes své malé rozměry nabízí deska P5CR-VM plnohodnotnou výbavu a vysoký výkon, který je výsledkem použití rozhraní PCI Express, podpory pamětí ECC, gigabitového LAN adaptéru a dalších inovativních prvků.

Deska P5CR-VM využívá dvou gigabitových síťových řadičů s možností vyrovnání zátěže mezi ně. O bezpečnost vašich dat se stará jak pole Serial ATA RAID (RAID 0 i 1), tak vestavěný systém proti selhání. Pro případ budoucího rozšiřování kapacity serveru pak slouží celkem čtyři porty Serial ATA. Základní deska P5CR-VM byla vytvořena tak, aby ji bylo možné použít jak v racku, tak v běžné počítačové skříni.

 
  

- PR -

Množství nástrojů nahradilo jediné cloudové řešení

DPD SK nyní kompletně řídí finance v SAP S/4HANA


DPDSpolečnost DPD SK je první slovenskou firmou, která úspěšně dokončila přechod na SAP S/4HANA Cloud. Ačkoli ještě nedávno na Slovensku patřila k těm menším lokálním pobočkám, nejen díky pandemii covidu-19 zaznamenala skokový růst.

  

- PR -

Modernizace platebních systémů v Evropě a České republice

Společná cesta CGI a Moneta Money Bank


V digitálním věku, kdy se po­ža­dav­ky na rychlost, bezpečnost a efektivitu platebních operací neustále zvyšují, stojí evropské finanční instituce před výzvou, jak tato očekávání naplnit. Vý­znam­nou roli v této transformaci hrají platební metody, které umožňují rychlé a bezpečné transakce jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni.