facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 9. 4. 2010

Asseco Solutions generálním partnerem

konference Svět informačních systémů

asseco-solutions-logo.gifRok 2010 je rokem velkých změn, jak pro výrobce a dodavatele podnikových IT řešení Asseco Solutions, tak i pro prestižní konferenci v daném oboru, Svět informačních systémů. Konference opustila své předchozí místo konání a přesunula se do Brna. Asseco Solutions se stává opět generálním partnerem konference, ovšem letos již nikoli jako LCS International, ale pod svým novým jménem.

Společnost Asseco Solution vznikla v roce 2009 integrací úspěšných producentů podnikového softwaru – české LCS International a slovenského Datalocku. Asseco Solutions je proto nyní jedním z nejsilnějších subjektů, který se zabývá nejen vývojem, ale také implementací a podporou specializovaných systémů pro firmy všech velikostí v nejrůznějších oblastech podnikání.
Ačkoli byl loňský rok výrazně ovlivněný hospodářskou krizí i oboru informačních technologií, dokázala společnost Asseco Solution důsledkům krize čelit, a má proto zájem i nadále spojovat své jméno s úspěšnou akcí na poli odborných konferencí.

Stanislav Sýkora, generální ředitel a předseda představenstva Asseco Solutions Česko k tomu říká: „Jsem přesvědčen, že konference je pro představení ERP, diskusi o funkcionalitách a trendech a pro tříbení názorů tou nejvhodnější platformou. Ostatně předchůdce brněnského Světa informačních systémů, který se konal ve Zlíně, měl velmi vysokou úroveň, a proto předpokládám, že letošní konference bude neméně přínosná.. Stále stojí za to diskutovat o nejnovějších trendech v oblasti ERP, ale také například o Business intelligence, o elektronické komunikaci a podobně.“

Konference Svět informačních systémů 2010 proběhne v hotelu Voroněž v Brně, ve dnech 16. a 17. září.

Podrobné informace o konferenci jsou na www.svetis.cz


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.