facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 15. 1. 2021 - Ing. Lukáš Grásgruber

ASBIS přináší na český trh síťová řešení Alcatel-Lucent Enterprise

ASBIS, AlcatelSpolečnost ASBIS CZ zařadila do svého portfolia řešení síťové infrastruktury značky Alcatel-Lucent Enterprise a stala se tak prvním výhradním distributorem tohoto výrobce síťových produktů v České republice.



„Jsme nadšeni z nově podepsaného kontraktu a velmi si vážíme důvěry společnosti Alcatel-Lucent Enterprise. S jejich pomocí nabídneme našim partnerům komplexní řešení drátových a bezdrátových technologií s přenosovými rychlostmi až 100Gb/s a jednotnou administrací, které může díky své technologii atakovat lídry trhu,“ říká Igor Lamoš, Product & Business Development Manager této značky ze společnosti ASBIS CZ.

Portfolio značky Alcatel-Lucent Enterprise zahrnuje širokou škálu produktů, zejména rodinu přepínačů Alcatel-Lucent OmniSwitch, bezdrátové prvky Alcatel-Lucent OmniAccess WLAN a Alcatel-Lucent OmniVista Network Management System.

ASBIS CZ jako VAD distributor nemá v plánu nabízet síťová řešení Alcatel-Lucent Enterprise přímým prodejem koncovým zákazníkům a ani se účastnit výběrových řízení. Základem je spolupráce a podpora stávajících a nových obchodních partnerů.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.