facebook LinkedIN LinkedIN - follow

Aruba buduje jedno z největších globálních datacenter pro cloud

ArubaSpolenčost Aruba nyní na severu Itálie poblíž Milána staví nové datacentrum, které otevře v říjnu 2017 a bude mít rozlohu 200 000 m2. Půjde tak jedno z největších globálních datacenter pro cloud (s hodnocením Rating 4, dříve Tier IV), které bude navíc plně ekologické s geotermálním chlazením a s napájením ze 100% obnovitelných zdrojů. Datacentrum bude dostupné i zákazníkům z České republiky prostřednictvím služeb společnosti INTERNET CZ, která je členem skupiny Aruba Group.



Aruba se chlubí tím, že její nové cloudové datacentrum bylo navrženo a vystavěno s cílem překonat současné standardy trhu, zejména ve smyslu spolehlivosti a výkonu. Poskytne tak možnost vyhovět budoucím požadavkům na navyšování výkonu i kvality služeb, což je umožněno mimo jiné díky navázaným škálovatelným systémům datacentra, jako je obnovení po havárii (disaster recovery), systém pro garanci provozu společnosti, vícezdrojovou konektivitu a zajištění zásob hardwaru. Globální cloudové datacentum je připojené na hlavní italské i mezinárodní poskytovatele internetového připojení.

ArubaAruba

V návrhu datacentra je rovněž počítáno se širokým spektrem logistických nároků klientů. V novém datacentru pro ně budou k dispozici například víceúčelové prostory, včetně dočasných kancelářských prostor, skladů, pracovního prostoru a pracovních stanic.

Aruba
Aruba

Nové datacentrum nabídne také maximální efektivitu využití energie. Aruba v současné době ve svých datacentrech již využívá energii pocházející výhradně z obnovitelných zdrojů. Nové datové centrum bude napájeno prostřednictvím několika přípojek z vodní a z fotovoltaické elektrárny, které obě patří společnosti Aruba. První část globálního datacentra je již nyní v provozu s instalovanou infrastrukturou o příkonu více než 4 MW (z celkových 90 MW plánovaných pro celé datacentrum).


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.