facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 11. 10. 2010

Apprise Software otevřela pobočku v Brně

Američtí vývojáři počítačových programů Apprise Software si vybrali Brno pro svou první pobočku v Evropě. Díky kanceláři na jižní Moravě budou mít zákazníci – globální společnosti využívající ERP software - dostupnější služby, podporu, programový a obchodní servis přímo v Evropě. Aplikace ERP je určená pro výrobce a distributory spotřebního zboží. V brněnské pobočce Apprise Software by podle aktuálních plánů měl pracovat 100členný tým. Původně severoamerickou aplikaci ERP systém firma, kromě jižní Moravy, rozvíjí také v kancelářích v čínském Nanjingu a australském Melbourne.



Apprise je multinárodní, multijazyková aplikace zaměřená na globální společnosti obchodující se spotřebním zbožím. Usnadňuje jim nadnárodní komunikaci a business. ERP software je dostupný v téměř deseti jazykových mutacích, což usnadňuje práci a řízení firem, které působí v Evropě, Asii, Austrálii, Jižní a Severní Americe.

 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.