facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 15. 5. 2018

AOC představuje nový přenosný USB-C monitor

Společnost AOC uvádí na trh nový přenosný monitor I1601FWUX s USB-C připojením, které je využíváno k přenosu signálu i napájení. Monitor nabízí 15,6” (39,6 cm) IPS displej s Full-HD rozlišením (1920 x 1080 bodů) a s širokými pozorovacími úhly 160/160°. Dodávaný smart cover udělá z běžného krytu chytrý podstavec pro horizontální i vertikální polohu monitoru. Výška stojanu umožňuje nastavit stejnou úroveň pohledu jako na displeji notebooku.



Díky svým kompaktním rozměrům se I1601FWUX vejde téměř do každé notebookové brašny. Má tloušťku 8,5 mm a váží pouhých 800 gramů. Monitor je vybaven AOC Low Blue Ligh módem, který snižuje úroveň potenciálně nebezpečného modrého světla a snižuje riziko únavy očí. Jas monitoru 220 cd/m² umožňuje pohodlné používání ve dne i v noci.

Odezva modelu I1601FWUX je 5 ms GtG, takže je vhodný i pro sledování filmů a základní hraní. Dodávaný smart cover perfektně chrání monitor před poškrábaním při transportu a snadno se změní na stojan jak pro vertikální, tak i horizontální používání. Změna orientace monitoru je jednoduchá díky automatické funkci PIVOT, kterou lze aktivovat v AOC i-Menu software.

Monitor AOC I1601FWUX se na trhu objeví v průběhu května 2018 za doporučenou cenu 5819 Kč (299 eur).


 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.