facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 31. 1. 2020

Americká BPM platforma K2 má u nás dalšího dodavatele

K2Společnost Process Point se v lednu stala certifikovaným partnerem americké firmy SourceCode, která je výrobcem celosvětově velmi úspěšné BPM platformy K2. BPM řešení K2 používá pro zlepšení efektivity provozu více než 4 tisíce podniků a organizací v 84 zemích včetně 30 % společností ze žebříčku Fortune Top 100. Díky navázání spolupráce s Process Point má K2 na českém a slovenském trhu dalšího implementačního partnera a stává se tak pro tuzemské podniky dostupnější.



Firma Process Point se specializuje na konzultace a implementaci řešení v oblasti digitalizace, automatizace procesů a jejich robotizace.

„Cílem partnerství s Process Point je zlepšit prodejní a poprodejní podporu platformy K2 v České republice a na Slovensku. Tento rok se chceme více soustředit na zvyšování efektivity Enterprise klientů a nabízet výhody K2 společnostem využívajícím ERP SAP. Díky odbornosti a zkušenostem Process Point očekáváme nejvyšší úroveň podpory pro naše zákazníky v regionu.“ vysvětluje cíle nově uzavřeného partnerství Paul Blackwell, regionální manažer K2 Europe.

„Uzavřením strategického partnerství rozšiřujeme síť obchodních a implementačních partnerů produktů K2 v regionu. Reagujeme tak na rostoucí poptávku po implementaci nástrojů pro podporu digitalizace společností. Jako jedni z mála na trhu v regionu se specializujeme i na využití modulu K2 Connect pro snazší integraci s informačním systémem SAP, který zjednodušuje dodávky agend právě pro tento informační systém.“, okomentoval podpis partnerství Michal Jäger, jednatel společnosti Process Point s.r.o.

K2 je komplexní platforma pro návrh workflow a funkčně komplexních formulářů, obsahuje nástroje integrující data z existujících podnikových aplikací a pomáhá zautomatizovat a zjednodušit prakticky jakýkoli podnikový proces, který zahrnuje rozhodovací kroky, osoby nebo informace.


 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.