facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 27. 9. 2005

Allied Telesyn představuje pokročilý přístupový bod sítí Wi-Fi

Zařízení AT-WA7400 je určeno především pro realizaci složitějších a náročnějších bezdrátových sítí. Hlavními přednostmi jsou především souběžná podpora mnoha bezdrátových sítí (BSSID), paralelní obsluha klientů s vysílači dle standardů 802.11a a 802.11g a implementace připravovaných standardů pro podporu zajištění kvality služeb (QoS). Koncepce nových přístupových bodů řady AT-WA7400 umožňuje prostřednictvím zabudovaných funkcí v jediném zařízení provozovat několik paralelních bezdrátových sítí, a to za současného plného zabezpečení, zajištění priority upřednostňovaných služeb a důsledného oddělení jednotlivých síťových segmentů na úrovni virtuálních sítí LAN. Díky těmto možnostem lze snadno obsluhovat různé skupiny uživatelů s odlišnými nároky na přihlašování do síťového prostředí, zabezpečení přenosů a dostupnou šířku pásma.

Přístupové body AT-WA7400 jsou vybaveny funkcemi, které jsou zcela v souladu s momentálně platnými či připravovanými standardy pro bezdrátové sítě Wi-Fi. Fyzickou vrstvu zajišťuje duální vysílač, pracující v pásmech 5 GHz (norma IEEE 802.11a) a 2,4 GHz (norma IEEE 802.11g). Ochrana datových toků a ověřování připojujících se uživatelů jsou zajištěny v souladu s průmyslovými standardy WPA a WPA 2, respektive dle nejaktuálnější normy IEEE 802.11i, která představuje špičkovou úroveň ochrany bezdrátových sítí.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.