facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 2. 7. 2019

Alice Zápotocká novou marketingovou ředitelkou společnoti S&T CZ

Společnost S&T CZ jmenovala Alici Zápotockou na pozici marketingové ředitelky. Zápotocká přináší dlouholeté zkušenosti z oblasti komunikace a marketingu, které získala v technologických firmách Adastra, Microsoft nebo SAP ČR. S cílem zvýšit povědomí o širokém portfoliu společnosti S&T CZ se Alice v nové funkci zaměří nejen na stálá a tradiční řešení společnosti, mezi která se řadí návrh podnikových informačních systémů, implementace infrastrukturních řešení či poskytování IT služeb, ale zároveň na rozvoj strategických oblastí, kterými jsou bezpečnost IT, komplexní řešení IT pro průmysl a výrobu s využitím nových technologií jako IoT, umělé inteligence a automatizace či řešení správy dokumentů a elektronické spisové služby.



Alice Zápotocká přichází do S&T CZ z technologické konzultační společnosti Adastra, kde působila jako marketingová ředitelka. Dříve zodpovídala za marketingovou komunikaci s velkými a středními subjekty ve společnosti Microsoft, a to jak se zaměřením na komerční sféru, tak i na oblast veřejné správy a samosprávy. Cenné zkušenosti nasbírala Zápotocká i během téměř desetiletého působení u producenta podnikových aplikací SAP ČR.

Ve volném čase se Alice Zápotocká ráda věnuje tanci a jachtingu.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.