facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 12. 3. 2010

AEC obhájila certifikát ISMS

Společnost AEC, člen Cleverlance Group, úspěšně obhájila dodržování požadavků definovaných normou ISO/IEC 27001:2005. Společnost se tak může i nadále prokazovat certifikovaným systémem řízení informační bezpečnosti (ISMS). Pro AEC je tato certifikace klíčovou záležitostí, neboť v její nabídce jsou služby z oblasti informační bezpečnosti. Součástí jejího portfolia je nejen samotný návrh a implementace systému řízení informační bezpečnosti, ale s tím související služby jako identifikace a ohodnocení informačních rizik, definice a implementace vhodných protiopatření, návrh a implementace technické bezpečnosti, penetrační testy a audity informačních systémů, návrh bezpečnostních procesů a zpracování dokumentace, audity a prověrky bezpečnosti a další.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.