facebook LinkedIN LinkedIN - follow

ACTIVE 24 spouští multihosting

ACTIVE 24 nabízí nově nabídku multihostingových balíčků. S novým multihostingem lze spravovat až 10 domén na jednom hostingu a za jednu cenu, balíčky navíc obsahují vše, co je k webové prezentaci potřeba. Součástí balíčků jsou tak e-maily, databáze, skripty, FTP přístupy, cron a mnoho dalších komponentů. Multihostingové balíčky jsou k dispozici ve dvou variantách HOME a BUSINESS. Nová nabídka vychází cenově ze současných webhostingových balíčků, radikálně se však zvýšily parametry a novinkou je multihostingové řešení.



Na balíčku HOME lze hostovat najednou až 5 domén, ke každé doméně lze vytvořit samostatný webhosting. Celková prostorová kvóta, která je pro jednotlivé webhostingy k dispozici je 5 GB, kvótu si zákazníci mohou libovolně rozdělit mezi jednotlivé webhostingy, v rámci nich pak dále mezi web, e-maily a databázi. Každý webhosting pak obsahuje databázi, FTP přístup, skripty, CRON, e-mailové schránky, možnost vytvářet domény třetího řádu, statistiky návštěvnosti, tedy vše, co je třeba pro webovou prezentaci. Balíček BUSINESS poskytuje ještě více prostoru, 10 GB, a umožňuje hostovat až 10 domén, ostatní parametry pro jednotlivé hostingy jsou stejné.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.