facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 22. 6. 2020 - Zdeněk Gric

Acronis vyhlásil nejlepší lokální prodejce za rok 2019

Společnost Acronis ocenil na svém každoročním setkání své nejlepší lokální partnery za rok 2019. Acronis, který dodává svá řešení na český a slovenský trh výhradně prostřednictvím své partnerské sítě, vloni dosáhl v ČR a SR opět silného růstu, nejvíce pak v segmentu cloudových služeb.



Acronis ocenil tyto partnery za rok 2019:

Acronis Best Deal CZ (Nejlepší partner v České republice) – ALGORIT CZECH, s.r.o.

 

 Acronis Best Deal SK (Nejlepší partner na Slovensku) – Nové technológie a služby, s.r.o.

 

Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služeb) - LACONEX a.s.

 

Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služeb) – KETNET s.r.o.

 

Acronis Gold Service Provider (Zlatý partner v oblasti služeb) – ENAHOST s.r.o.

„Chtěl bych poděkovat českým a slovenským partnerům za jejich skvělé výsledky v roce 2019, zejména pak v oblasti cloudových služeb,“ řekl Artur Cyganek, regionální ředitel pro střední a východní Evropu ve společnosti Acronis. „V uplynulém roce jsme jmenovali rovnou tři Zlaté partnery v oblasti služeb, což dokládá jejich rostoucí popularitu mezi koncovými uživateli. S letošním uvedením platformy Acronis Cyber Protect Cloud navíc získávají naši partneři klíčový nástroj k zajištění ucelené, a ještě efektivnější kybernetické ochrany u svých zákazníků.”

Také průzkum provedený mezi přítomnými IT prodejci potvrdil, že mezi jejich zákazníky rychle roste poptávka po kybernetické bezpečnosti poskytované formou služeb. Již pro více než polovinu prodejců (56 %) tvoří IT služby významnou část jejich příjmů, přičemž největší zájem ze strany zákazníků je o služby zálohování a obnovy dat.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.