facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 26. 5. 2023 - Ing. Lukáš Grásgruber

Acer představil svůj první ekologický Wi-⁠Fi 6E Mesh router

Acer Connect VeroPokud se chcete chovat šetrně k naší planetě, máte i jiné možnos­ti než se přilepit k silnici nebo sousedům vypouštět pneumati­ky. Můžete si například pořídit ekologický router Acer Connect Vero, který bere ohled na životní prostředí ve všech aspektech od šasi z recyklovaných materiálů přes energeticky úsporné funkce až po balení, které využívá 100% recyklovatelný papír.



Router Acer Connect Vero W6m s minimalistickým designem je vyroben z 30 % z PCR plastu a je lakován v šedé barvě. Speciální funkce úsporného režimu optimalizuje spotřebu energie routeru spolu s dalšími připojenými zařízeními tím, že řídí dobu jeho spánku, když není využíván a účinně reguluje frekvenční rozložení dat.

Router Acer Connect Vero W6m je poháněn čtyřjádrovým procesorem MediaTek A53 s taktem 2 GHz, má 1 GB RAM a 4 GB flash paměti a dosahuje maximální teoretické rychlosti až 7,8 Gb/s, když podporuje připojení přes Wi-Fi 6E hned ve třech pásmech (2,4 GHz/5 GHz/6 GHz).

Ekologický router lze také spárovat až se 4 jednotkami a nabízí tak dosah sítě až 465 m2 u systému dual mesh a až 930 m2 u systému quad mesh, což pomáhá eliminovat mrtvá místa ve větších oblastech pokrytí.

Nový Wi-Fi 6E router klade velký důraz také na ochranu a zabezpečení dat, protože jako první router splňuje normy kybernetické bezpečnosti EU EN 303 645 (RED).


 
  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.