facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 8. 2. 2005

AC OfficePro nabízí vysoký výkon a tichý chod

OfficePro254.jpgSpolečnost AT Computers oznámila uvedení nového osobního počítače AC OfficePro 2700LN Mobile na český a slovenský trh. Jedná se o výkonný osobní počítač, určený zejména pro práci v kanceláři. Jeho největší předností je tichý chod a vysoký výkon, srovnatelný s výkonem počítačů vybavených desktopovými - energeticky náročnějšími - procesory. PC AC OfficePro 2700LN Mobile je vybaveno výkonným procesorem Intel Pentium M 735 (1,7 GHz, 2 MB L2 cache), 512 MB operační paměti a rychlým pevný diskem s kapacitou 80 GB. Tyto parametry zaručují vysoký výpočetní výkon, plně postačující k provozování prakticky jakékoliv kancelářské aplikace.

Pro komunikaci s okolním světem, výměnu dat či instalaci software je počítač vybaven síťovou kartou, obligátní FDD mechanikou a DVD-ROM mechanikou. Počítač lze na přání rozšířit o větší operační paměť, větší pevný disk nebo třeba DVD vypalovačku, umožňující zálohování dat. Počítač je standardně dodáván s operačním systémem MS Windows XP Professional, recovery systémem Spasitel, který slouží ke snadné a rychlé obnově systému do původního stavu, a také například s klávesnicí a optickou myší Logitech. AC OfficePro 2700LN Mobile v elegantním černém provedení pořídíte za 23 990 Kč bez DPH.

 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.