facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 17. 4. 2014

Abra koupila českou společnost FlexiBee

Společnost FlexiBee vyvíjející a dodávající stejnojmenný cloudový ekonomický systém se stala 100% součástí skupiny Abra. Spojení podle Jaroslava Rasy, zakladatele Abry, přinese domácím i světovým zákazníkům přehledné podnikové informační systémy, dostupné přes internet z cloudu i off-line pro zařízení s operačními systémy Windows, Mac OS X, Linux, Android a iOS.



Podle Jaroslava Rasy, zakladatele Abry, stojí za akvizicí zájem spojit síly českých výrobců a uspět na světovém trhu. „Tvůrci FlexiBee do našeho týmu jednoznačně patří. Spojení mi dává smysl i lidsky, s kolegy z FlexiBee se výborně spolupracuje. Myslím, že to je v životě nesmírně důležité,” uvedl Rasa. Petr Ferschmann, jednatel FlexiBee, ho doplňuje: „Když přišli lidé z Abra Software s nápadem, abychom spojili své síly, dlouho jsme neváhali. Abra patří mezi největší české dodavatele podnikových informačních systémů a současně je v této oblasti také velkým inovátorem. Jejich cloudový primaERP je prodávaný do 80 zemí světa. Víme, že společně se nám podaří rychleji rozdmýchat prodeje FlexiBee a společnou expanzi na zahraniční trhy budeme tak moci zahájit téměř okamžitě."

 


 
  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.