facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Komunikace a sítě - 18. 4. 2011

Aastra představila Aastra Mobile Client 2.0

Společnost ohlásila řešení Aastra Mobile Client ve verzi 2.0. Nejnovější verze přináší podnikům všech velikostí výhody konvergence fixních a mobilních sítí (FMC). Vedle uživatelsky přívětivého mobilního rozhraní nabízí Aastra Mobile Client při používání mobilního přístroje výhody stolního telefonu prostřednictvím snadné integrace s podnikovou komunikační platformou. Mobilní klient obsahuje všechny základní funkce jako například podržení/přesměrování hovoru, konferenční hovory a vytáčení telefonních linek aj.



V oblasti přínosů konvergence fixních a mobilních sítí se Aastra soustřeďuje nejen na zvyšování komfortu uživatele, ale také se zabývá potřebami podniků řídit a omezovat náklady. Podniky využívající řešení Aastra Mobile Client mají nižší poplatky za mobilní hovory díky integrovaným funkcím „Mobile Least Cost Routing“ pro směrování hovorů nejlevnější cestou.

 

Aastra Mobile Client může být do mobilních přístrojů snadno instalován prostřednictvím SMS nebo stažením souboru přes Over The Air za pomocí jednoduché aktivace. Vzhledem k tomu, že je řešení Aastra Mobile Client založeno na licenčním modelu, mohou jej firmy instalovat dle aktuální potřeby, například pro malou skupinu mobilních uživatelů či pro celé portfolio podnikových mobilních telefonů ve společnostech všech velikostí a ze všech vertikálních sektorů vyžadující mobilitu za hranicemi podniku (doprava, utility atp…).

 

Aastra Mobile Client podporuje širokou škálu mobilních a chytrých telefonů populárních mezi firemními uživateli: Symbian S60 ve 3. a 5. vydání (včetně modelů LG, Nokia, Samsung a Sony Ericsson), BlackBerry RIM 4.5, 4.6, 4.7 a 5.0, iPhone a Android. Řešení je již nyní k dispozici u call manažerů Aastra pro SMB a velké podniky.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

ERP v cloudu

Je skutečně pro každou firmu?


Chcete držet krok s dobou a zvažujete přechod na cloudový ERP systém? Není divu. Cloudová řešení jsou bezpochyby trendem a umožňují firmám rychleji rea­go­vat na změny a nové výzvy, kterým musí v dynamickém a neustále se proměňujícím světě podnikání čelit.