facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 23. 4. 2013

2,5palcové SAS disky WD XE

s adaptérem pro formát 3,5

Společnost WD, součást Western Digital, oznámila nové řešení pro 3,5palcové systémy hromadného ukládání dat. Toto řešení umožňuje pokračování stávajících datových center s novými 2,5palcovými SAS disky WD XE s rychlosti otáčení 10 000 ot./min, které jsou k dispozici s adaptérem pro formát 3,5 palce. WD XE poskytuje ultra rychlé přenosové hodnoty 6 Gb/s, sekvenční přenos 204 MB/s a mimořádný výkon I/O. Tento SAS disk poskytuje až o 67 % nižší spotřebu oproti diskům 3,5palcového formátu, což může vést k podstatnému snížení celkových nákladů na vlastnictví (TCO) při současném navýšení kapacity a spolehlivosti.



2,5palcový disk je umístěn v adaptéru pro 3,5 palcové šasi. To snižuje teploty provozu a zjednodušuje upgrade úložišť. Disk disponuje duálním portem, plně duplexní konektivitou a bezdotykovou technologie NoTouch - záznamová hlava se nikdy nedotýká povrchu ploten, což zaručuje podstatně menší opotřebení hlavy a média, stejně jako lepší ochranu disku při přepravě.


 
  

- PR -

7 vlastností ERP systému, které dělají uživatelům radost

Kdy je ovládání ERP systému poho­dl­né? Když mohou jeho uživatelé snadno a efektivně pracovat s potřebnými funkcemi a informacemi bez zbytečných obtíží. Tím se zvýší produktivita jejich práce, omezí se chybovost a firma poroste.

  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.