facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 12. 6. 2013

Do obchodu Symantecu přicházejí nové posily

Se začátkem nového fiskálního roku nastoupil do zastoupení společnosti Symantec na obchodní pozici pro oblast „Commercial“ Luděk Vyhnalík (1961). Jako TAR (Territory Account Manager) bude mít na starosti klíčové zákazníky z části Prahy, východních Čech a z Moravy. Luděk Vyhnalík přichází ze společnosti IBM, kde od roku 1998 působil na různých obchodních pozicích svázaných s prodejem software řešení. V posledních letech měl na starost v rámci IBM Software Group zejména partnerský prodej. Je absolventem Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT a navazujícího postgraduální studia na České akademii věd. Luděk je ženatý, má dvě dcery. Ve svém volnu se aktivně věnuje sportu - jízdě na kole a volejbalu.



Do divize „Consumer“ nastupuje Michal Kováč (1978) na pozici „Channel Sales“. Jako interní obchodník bude mít na starosti prodej všech produktů Norton do partnerské sítě prodejců i velkoobchodů s výpočetní technikou a elektronikou pro Českou republiku i Slovensko. Michal má obchodní zkušenosti ze společnosti Oracle, kde byl zodpovědný za klíčové zákazníky z oblasti veřejné správy, financí a telekomunikací. Pracoval také jako analytik technické podpory pro společnost Sony a jako obchodník ve společnostech Tranzeo, Dell a AT Computers. Studoval na Universitě Mateje Bela na Slovensku, kde absolvoval inženýrské studium ekonomické fakulty, obor Management a Marketing. Michal je ženatý, volný čas věnuje cestování, turistice a trekkingu.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.