facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT společnost - 5. 3. 2013

Softec má od března dalšího jednatele

Od 1. března 2013 má skupina Softec, kterou tvoří společnosti Softec, Centaur a Softec CZ ,nového jednatele. Stal se jím Peter Morávek, dosavadní obchodní ředitel, který bude zároveň také zástupcem výkonného ředitele. Do jeho kompetence přibude zodpovědnost za divizi pojišťovacích systémů. Počet jednatelů společnosti se tak rozšířil na pět. Peter Morávek (36) do Softecu nastoupil v září 2011 na pozici Business Development Manager. Loni v březnu byl jmenován obchodním ředitelem a členem výkonného vedení. Před svým nástupem do Softecu působil v předních slovenských ICT společnostech jako je Asseco Central Europe nebo Slovak Telekom. Je absolventem Ekonomické univerzity v Bratislavě. Hovoří plynně anglicky a německy.



 
  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.

  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.