facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 6. 5. 2013

Nové public displeje NEC MultiSync XS

Společnost NEC uvádí další dvě novinky super lehkých produktů, v úhlopříčce 46“ a 55“ – modely NEC MultiSync X462S a NEC MultiSync X552S. Oba modely poskytují dlouhou životnost a spolehlivost, tak jak je zákazníky od public displejů vyžadováno, a to díky použití profesionálních panelů a osvědčené technologie společnosti NEC. Nejnovější generace se může pochlubit zvýšeným jasem až 700 cd/m², při zachování minimální odrazivosti povrchu panelu. NEC XS-série přichází s novou odolnou konstrukcí, s kovovým jádrem a zadním krytem, který z nových public displejů dělá velice tenké, ale robustní a vysoce spolehlivé displeje. Kovový zadní kryt zlepšuje také chlazení, protože u kovu dochází k lepšímu odvodu tepla a přenosu do okolí, než u plastového šasi.



Oba nové modely displejů jsou ideální pro širokou škálu aplikací v maloobchodě, bankovnictví, kontrolních místnostech dispečinků, včetně aplikací pro dopravu, energetiku a průmysl v provozu 24/7, pro použití v konferenčních místnostech, lobby na recepcích nebo integrované v totemech a nábytku.

 

Základní vlastnosti:

  • Díky Edge LED technologii podsvitu přichází displej s mimořádně tenkým a lehkým designem, který umožňuje integraci do extrémně úzkých skříní, s omezeným prostorem.
  • Tepelný management zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost, i ve velmi náročných instalacích. 
  • Díky přítomnosti slotu STv2 OPS je možná integrace nejrůznějších slotových řešení, založených na novém OPS standardu, bez nutnosti použití dalších externích zařízení. Public displej je tak možné rozšířit o celou řadu modulů včetně různě výkonných PC (od PC s Intel Atom až po nejnovější Intel Core i7), HDSDI vstupů/výstupů, Media Playeru s technologií WiDi, HDBase řešení a celé řady dalších produktů rozšiřujících nejen možnosti připojení, ale rovněž zvyšující možnosti použití nových public displejů.
  • Integrované reproduktory šetří náklady na instalaci a udržují kompaktní vzhled displeje. Pro náročnější zákazníky je možné v rámci video konferenčních instalací zvolit high-endové vícepásmové externí reproduktory. 
  • Volitelný držák pro montáž na zeď zdůrazňuje štíhlý design výrobku a přidává navíc pouhých 7,5 mm, hloubka instalace je tak včetně držáku pouhých 53,6 mm.
  • Displej lze plně kontrolovat a ovládat prostřednictvím LAN, nebo RS232. Díky bezplatnému softwaru (NaviSet, nebo PDsCOM) od NEC je možné posílat varovné e-maily v případě, že dojde k potížím jako je nedostupný signál, přehřátí, nebo selhání podsvitu. 
  • Řetězení signálu je možné díky tzv. internímu Daisy chainu prostřednictvím DVI vstupu/výstupu (max. 9 ks). Díky tomuto řešení nabízí NEC public displeje vysokou flexibilitu, bez dodatečných nákladů, v případě kdy je stejný signál zapotřebí distribuovat k více displejům, případně k videostěnám nebo, side – by side instalacím.

 
  

- PR -

Automatizace ve výrobě potravin není výsadou jen velkých firem. Jak na to krok za krokem s ERP systémem?

Stejně jako většina podniků, čelí i potravinářská výroba v dnešní době řadě výzev: nedostatku kvalitních zaměstnanců, vyso­kým cenám energií i zdražování surovin. K tomu se přidává velmi přísná legislativa a nutnost hlídat řadu ukazatelů u surovin i hotových výrobků.

  

- PR -

5 tipů, jak vybrat WMS pro vaši firmu

Řešíte dnes a denně pohyb zboží ve skladu? Warehouse Manage ment System je softwarové řešení navržené, sestavené a vyladěné pro správu a optimali­za­ci skladových operací a obecně veškerých procesů ve skladu. Pomáhá mimo jiné v řízení pohybu zboží, sledování skladových zásob, plánování příchodu a odchodu zboží, a díky těmto superschopnostem zefektivňuje správu skladu.