facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 18. 3. 2013

Firemní notebooky Fujitsu LIFEBOOK E

Společnost Fujitsu představila novou řadu firemních notebooků LIFEBOOK E, které zahrnují funkce pro podnikovou mobilitu. Ty umožní firemním ICT oddělením uspořit náklady, a to díky použití standardizovaných komponent a příslušenství, jako jsou základní deska, modulární šachtové jednotky, napájecí adaptéry a základní desky. Všechny tři nové modely LIFEBOOK nabízejí kompletní firemní funkcionalitu a obsahují všechny všestranné a praktické pracovní funkce očekávané od dnešních prémiových firemních notebooků, jako velký touchpad, klávesnici s volitelným podsvícením, populární modulární šachtu Fujitsu, do které je možné vložit druhou baterii, druhý pevný disk nebo miniaturní projektor.



Konstrukce nových modelů LIFEBOOK E zajišťuje dlouhou životnost díky hliníkové opěrce dlaní, pevnému víku z hořčíkové slitiny a silným pantům, které zaručí, že se obrazovka nevylomí ani po mnohonásobném otevření a zavření.

 

Tři členové rodiny LIFEBOOK E Line: 

  • LIFEBOOK E733 s velikostí displeje 33,8 cm (13,3 palce) je ideálním lehkým (1,7 kg) a plně vybaveným modelem pro mobilní pracovníky, nabízejícím vyváženost mezi mobilitou a snadností použití.
  • LIFEBOOK E743 má displej o úhlopříčce 35,6 cm (14 palců) a se svými 1,9 kg je předurčen pro použití v kanceláři, na schůzkách nebo pro uživatele, kteří často jezdí na služební cesty. 
  • LIFEBOOK E753 vyniká displejem s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6 palců) a nabízí pohodlí a všestrannost použití v kanceláři.

 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.