facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 14. 5. 2013

Monitor Philips 231P4UPES se třemi USB porty

Společnost MMD - Monitors & Displays Czech Republic uvedla na trh nový profesionální monitor Philips s označením 231P4UPES. Monitor je vybaven třemi USB porty (2x USB 3.0 pro rychlý přenos dat a 1x USB 2.0). Kromě připojení hardwarových zařízení umožňuje monitor prostřednictvím USB 3.0 také přenos video signálu a připojení na internet přes integrovaný Ethernet port. Monitor je ideálním řešením pro sdílená pracoviště, týmové schůzky nebo video konference, kdy využijete zejména zabudované reproduktory.



Uživatelům notebooků s malou obrazovkou monitor umožňuje pohodlně sledovat obsah na prostorném displeji. Vysoký kontrast obrazu a široké pozorovací úhly jsou zase ideální pro týmovou práci. Monitor je vybaven také výškově nastavitelným stojanem s funkcí Pivot pro optimální nastavení polohy.

 

Nový monitor Philips byl vybaven celou řadou inteligentních funkcí, které pomáhají snížit spotřebu energie. Proto monitor odpovídá standardům certifikace EPEAT Gold a TCO 6.0. Displej je dále vybaven technologií PowerSensor, která automaticky tlumí jas monitoru v okamžiku, kdy u něj uživatel nesedí.


 
  

- PR -

Fortinet představil první bezpečné síťové řešení s podporou Wi-Fi 7

FortiAP 441KNový přístupový bod Wi-Fi 7 a 10gigabitový switch s podporou napájení PoE nabízí 2x vyšší rychlost a zvýšenou kapacitu v rámci integrovaného portfolia bezpečných pevných a bez­drá­to­vých řešení společnosti Fortinet.

  

- PR -

Konec papírování, digitalizujte a usnadněte si práci!

IT Systems 3/2024V aktuálním vydání IT Systems jsme se zaměřili na vývoj digitalizace ve světě peněz, tedy v oblasti finančnictví a pojišťovnictví. Dozvíte se například, proč je aktuální směrnice PSD2 v inovaci online bankovnictví krokem vedle a jak by její nedostatky měla napravit připravovaná PSD3. Hodně prostoru věnujeme také digitalizaci státní správy a veřejného sektoru, která nabírá obrátky.