facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Hardware - 6. 5. 2013

Tenký a lehký notebook Lenovo IdeaPad M490s

Společnost Lenovo představila notebook IdeaPad M490s, který se může pochlubit stylovým designem a vysokým výkonem jak pro pracovní činnosti, tak pro multimediální zábavu. Je tenký a lehký, takže se snadno přenáší a dá se pohodlně využít nejen doma a v kanceláři, ale i kdekoliv na cestách. Svým uživatelům navíc poskytuje maximální ochranu dat díky možnosti využití pokročilých bezpečnostních prvků včetně vestavěné čtečky otisků prstů. Lenovo IdeaPad M490s s 14palcovým matným HD LED displejem je postaven na až třetí generaci procesorů Intel Core i3, lepší vizuální efekty zajišťuje diskrétní grafika NVIDIA Optimus. Zážitky při sledování filmů poskytují audio funkce jako například Dolby Advanced Audio v2. Notebook je vybaven také integrovanou 720p HD kamerou s lepší výkonností při nízkém osvětlení a duálními mikrofony, které lze využít při firemních videokonferencích nebo při hovorech s přáteli.



S necelými 2 kg a 22,9 mm tloušťky je IdeaPad M490s vysoce mobilní a díky tomu vhodný pro použití na jakémkoliv místě. Notebook vybaven USB 3.0 konektorem, který umožňuje až 10x rychlejší přenos dat než při použití rozhraní USB 2.0. Pevný disk o kapacitě 500 GB navíc poskytuje dostatečné množství prostoru pro ukládání jak veškerých důležitých dokumentů a prezentací, tak i oblíbených filmů či hudby.

 

Přístup k datům je možné zabezpečit proti neoprávněným osobám pomocí integrované čtečky otisků prstů a pro automatické zálohování a synchronizaci dat je k dispozici Lenovo Cloud Storage. Balík služeb Lenovo Solutions for Small Businesses poskytuje uživatelům funkce, které ještě navíc dokážou vylepšit zabezpečení a snížit náklady na údržbu notebooku. Uživatelé IdeaPad M490s mohou také využít rozšíření záruky o ochranu proti náhodnému poškození, která pokrývá i poškození způsobené náhodnými pády, politím či nárazy.


 
  

- PR -

Signys Logistics: Řízení skladů přes mobilní aplikaci efektivně a online!

Moderní logistika vyžaduje efektivní a spolehlivé řešení pro řízení skladů a sledování zásob. S aplikací Signys Logistics a modu­lem řízených skladů WMS Signys máte na dosah ruky nástroje, které vám umožní zvýšit efektivitu vašich logistických operací a dosáhnout tak co nejvíce optimálního využití zdrojů.

  

- PR -

Unicorn Systems podpořil Pluxee v přechodu do cloudu

Softwarová firma Unicorn Systems pomohla společnosti Pluxee (dříve Sodexo Benefity), která se specializuje na oblast zaměstnaneckých benefitů, s přechodem do cloudu. Důvodem této náročné digitální trans­for­mace byla snaha modernizovat IT infrastrukturu společnosti a zvýšit efektivitu jejího podnikání.